Medalje i titule


Za ovih 99 godina ekipe Sportskog društva Radnički osvojile su 39 ekipnih seniorskih titula državnog prvaka i 22 Kupa Jugoslavije (u rukometu, boksu, košarci, odbojci, šahu, rvanju, džudou, streljaštvu i ragbiju).
Rukometašice Radničkog su uz to osvojile i tri evropska Kupa Šampiona i tri Kupa pobednika Kupova Evrope što su i najveći ekipni uspesi našeg Sportskog društva. Sportisti Radničkog u pojedinačnoj seniorskoj konkurenciji su pritom osvojili i 166 pojedinačnih seniorskih titula državnog prvaka (u boksu, rvanju, karateu, kik-boksu, džudou, šahu, streljaštvu, gimnastici i atletici), uz mnoštvo srebrnih i bronzanih odličja i stotine medalja u mlađim kategorijama.
Braneći boje državne reprezetacije sportisti Radničkog osvojili su 7 zlatnih i 6 srebrnih medalja na Olimpijskim igrama, 3 zlatne, 13 srebrnih i 12 bronzanih medalja na Svetskim prvenstvima i 8 zlatnih, 24 srebrne i 8 bronzanih medalja na Evropskim prvenstvima, što je ukupno 81 medalja na najvećim svetskim takmičenjima koje su osvajali pojedinci u pomenutim sportovima, kao i reprezentativci u fudbalu i kuglanju. Ako bi tome dodali i Mediteranske igre, Balkanske šampionate, Svetske i Evropske kupove i druga internacionalna reprezentativna takmičenja, spisak bi bio i mnogo veći.
A kao rasadnik talenata Radnički je u mlađim kategorijama, od pionira i kadeta do juniora, od državnih do svetskih takmičenja, osvojio još stotine medalja, koje ovde ne možemo ni nabrojati.